Érdeklődik a termék iránt? Írjon nekünk!
Érdeklődöm a termék iránt

A Syncult applikátor egy elosztó rendszerből, egy speciális elosztó fejből, valamint a hígtrágya, vagy fermentlé bedolgozására szolgáló talajművelő gépből álló egység. Az elosztó fej rotorját egy hidraulikus hajtőmű hajtja meg és ez gondoskodik a valamennyi kivezető csövön keresztül történő egyenletes hígtrágya elosztásról, illetve a hígtrágyában lévő szilárd alkotórészek aprításáról. A kivezető csövek úgy kerülnek elhelyezésre, hogy a hígtrágyát a gép egyenletesen juttassa ki a fellazított talajrétegbe, így az ammónia és szén-dioxid emissziója a levegőbe a lehető legkisebb legyen.

A Softer NS rövidtárcsa segítségével történő hígtrágyakijuttatással használója időt és pénzt takarít meg, csökkenti a menetek számát a munkaterületen és lehetségessé válik a hígtrágya bedolgozása a kijuttatással egyidejűleg. Ez a módszer ma már általános gyakorlatnak számít a mezőgazdaságban.

Komplett szett a kultivátorhoz való kapcsolódáshoz


A Syncult applikátor egy komplett géprendszer, amely egy Softer NS rövidtárcsából, egy vázból, elosztófejből, tömlőkből és szerelvényekből, illetve kijuttató adapterből áll. Az elosztófejek és kivezető csövek számát a rövidtárcsa munkaszélessége határozza meg. Az elosztó fej(ek) egyenletesen elosztják a hígtrágyát a meghatározott sorrend szerint elhelyezett kivezető csövek között. A csövek a rövidtárcsa tárcsalapjai előtt juttatják ki a hígtrágyát a felszínre, amelyet a tárcsák azonnal egyenletesen bedolgoznak. A levegőbe történő emisszió ennél a kijuttatási módnál minimálisra csökkenthető, a módszerrel csökkenthető a menetszám, időt és pénzt spórolhat az alkalmazója.

Csőhenger 560 mm-es átmérővel
A henger ellenáll az eltömődésnek még nedvesebb környezetben is.
Kovácsoltvas tárcsatartók
A kovácsoltvas tárcsatartók nagy átömlő keresztmetszetet biztosítanak a nedves, ragadós talaj átáramlásához.

A Syncult hígtrágya applikátor Softer 4,5 NS és Softer 6 NS rövidtárcsákra szerelhető fel. Bővebb információ a Softer tárcsákról itt.

A Syncult applikátor Softer tárcsákra történő felszereléséhez nincs szükség hegesztésre, vagy a váz átalakítására, így a garancia teljes mértékben megmarad.

Softer 4,5 NS + Syncult

Softer 6 NS + Syncult