Sekélykultivátor

Sekélykultivátor rövid ismertető:

Mire használható a sekélykultivátor?

A sekélykultivátorok közös jellemzője a sokoldalú felhasználhatóság. Legyen szó tarlóhántásról, tarlóápolásról, mechanikai gyomszabályozásról, zöldtrágya bedolgozásról, magágykészítésről, alapművelés elmunkálásról a sekélykultivátorokban megtalálhatjuk a megfelelő megoldást.

A sekélykultivátor a hagyományos szántóföldi kultivátorokhoz, vagy rövidtárcsákhoz képest sekélyebben, akár 4 cm művelési mélységtől is hatékonyan alkalmazható, minimalizálva a talajbolygatást, segítve a talajnedvesség megőrzését, csökkentve az üzemanyag-felhasználást és
károsanyag-kibocsájtást.

Mekkora erőgépekhez ajánlható a Farmet sekélykultivátor?

A szükséges minimális vonóerő 250 LE, legalább ekkora traktorhoz érhető el méretben megfelelő Farmet sekélykultivátor.

Milyen munkaszélességben rendelhető Farmet sekélykultivátor?

A legkisebb jelenleg elérhető változat 6,3 m-es, a legnagyobb 12,25 m-es, összesen hét különböző munkaszélesség elérhető, valamennyi félig függesztett kialakításban.

Milyen Farmet sekélykultivátorok vannak gyártásban?

Jelenleg két típus közül lehet választani: a Fantom Classic és a Fantom PRO változatok rendelhetők. A két típus között a kapasorok számában van eltérés, a Fantom Classic 4 kapasoros, a Fantom PRO 5 kapasoros. További fontos különbség, hogy a Fantom PRO sekélykultivátor esetében lehetőség van a hátsó hengersort leszerelni a gépről és így henger nélkül is üzemeltethető.

A szállítótengely a Classic változat esetén a gép hátulsó részén helyezkedik el, a PRO változatnál ez a hengersor elé került.

Kérdése van? – Lépjen velünk kapcsolatba!