Bemutatkozás

A Farmet a.s. egy dinamikusan fejlődő cseh vállalat, amely talajművelő- és vetőgépek, valamint olajos magvak- és takarmány feldolgozó és kezelő gépek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.


A Farmet gépek jellemzői:

  • magas minőség és kiváló ár/érték arány
  • globálisan is versenyképes termékek
  • használhatóság nagy hatékonyságú mezőgazdasági- és feldolgozó ipari eljárásokban

Termékek egyedi technológiai megoldásokkal


A termékeket és technikai/technológiai megoldásokat a Farmet specialistái szoros együttműködésben fejlesztik a végfelhasználó gazdákkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel. A Farmet által gyártott gépek egyedi technológiai megoldásokat tartalmaznak, amelyek közül számos nemzetközi szabadalommal védett. A további fejlődés célja nemcsak a termékek minőségének javítása és a hozzáadott érték növelése, hanem a gyártástechnológia, a termelékenység, a munkabiztonság és a környezetvédelem magasabb szintre emelése.

A hozzáadott érték növelése és a versenyképesség fokozása


Az utóbbi években és napjainkban is zajló, figyelemre méltó új beruházások garantálják a kiváló minőségű és hatékony gyártástechnológia további fejlesztését.A cél a gépek hozzáadott értékének további növelése, versenyképességük fokozása minden piacon, a használók kényelmének és biztonságának fokozása úgy, hogy mindez összhangban legyen a környezetvédelemmel.

Fokozatosan fejlesztjük értékesítői hálózatunkat, képviseleteinket, magába foglalva a kiváló szerviz és alkatrész-ellátást. A Farmet termékeket sikeresen exportáljuk a legtöbb európai országba, valamint Ázsiába és Észak-Amerikába.

Folyamatosan erősítjük és fejlesztjük kapcsolatainkat együttműködő partnereinkkel és kollégáinkkal a kutatás, a fejlesztés, a marketing, az értékesítés, a vevőszolgálat és a gyártás területén.

Továbbra is azon leszek, hogy a Farmet gyár figyelmének középpontjában partnereink megbecsülése és az innováció legyen.

Küldetésünk


Tevékenységünk végzése során a fő célkitűzéseink a következőek:

  • Megkeresni, kifejleszteni és a világ bármely részén megtalálható vevőink számára átadni azokat a leghatékonyabb, komplex eljárásokat és technológiai megoldásokat, amelyek számukra gyors megtérülést és profitot eredményeznek.
  • Mindezeket úgy tesszük, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre.
  • A fejlesztések, a legyártott gépek és technológiák még a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket.
  • A Farmet a modern mezőgazdaság és élelmiszeripar partnere.

Karel Žďárský
Vezérigazgató az Igazgatóság Elnöke

Mezőgazdasági gép üzletág 


A Mezőgazdasági Gép Üzletág tevékenysége elsősorban talajművelő- és vetőgépek fejlesztését, gyártását és értékesítését foglalja magába. Ez rendkívül széles termékpalettát ölel fel (kultivátorok, rövidtárcsák, lazítók, magágykészítők, vetőgépek, hengerek, hígtrágya konténerek stb.), amelyeknél a tervezéstől a gép értékesítéséig ez az üzletág tevékenykedik.


Csehországban számos különböző üzemi mérettel találkozhatunk a kisüzemektől a nagygazdaságokig, a talajadottságok a könnyű homoktalajoktól, a nehéz, kötött néhol köves talajokig változnak, a domborzati viszonyok a sík területektől a hegyes vidékekig terjednek, a klimatikus körülmények is változatosak, így elmondható, hogy a Farmet által gyártott gépek fejlesztésénél sokféle igényt kell egyszerre kielégíteni, sokféle körülmény között kell hatékonyan használhatónak lenniük. Ennek is köszönhető, hogy a Farmet gépek Európán kívül megállják a helyüket Ázsiában, Észak-Amerikában, Afrikában és Óceániában egyaránt.


A Farmet hatékony és megbízható megoldásokat kínál a talajművelés és a vetés területén a kis és nagygazdaságok számára is, a munkagépek munkaszélessége 2-16 m-ig terjed. Minden vevő, aki kitüntette bizalmával a gyártót és Farmet munkagépet vásárolt, ugyanúgy fontos a Farmet számára.


A Farmet jelenleg 27 országba exportálja termékeit, Magyarországon a kizárólagos gyári képviseletet az Andest-2005 Kft. látja el.

Kérdése van? – Lépjen velünk kapcsolatba!