Rólunk

Cégünk 2016. januárjától kizárólagos gyártói képviseletként, importőri státuszban látja el a Farmet talajművelő- és vetéstechnológiai gépek magyarországi kereskedelmét, szerviz-, garancia- és alkatrész ellátását.

A cég győri központi telephelye mellett Nyíregyházán, Szolnokon és Cecén regionális központtal és alkatrész raktárral várja leendő és régi partnereit.

Az értékesítői csapat tagjainak mindegyike hosszú évek óta foglalkozik a Farmet gépek hazai kereskedelmével, így a szükséges szakismeretekkel kollégáink rendelkeznek.

Magyarország területét régiókra osztottuk. Honlapunkon megtalálhatják az Önök területén illetékes kollégánk elérhetőségeit, akinek feladata a Farmet termékek népszerűsítése, bemutatása, az érdeklődők és vevők szakszerű, korrekt tájékoztatása, valamint az értékesítés.

Szolgáltatásainkhoz tartozik a gépberuházásokhoz kapcsolódó finanszírozási igények kezelése (hitel, lízing) és a tanácsadás az Európai Uniós pályázatok lebonyolításában.

„A második gépet a szerviz adja el” – tartja a mondás. Tisztában vagyunk vele, hogy a nagy értékű gépek minden előnyös tulajdonságát csak megfelelő kezelői oktatás és beüzemelés után tudják vevőink maradéktalanul kihasználni.

Ehhez tapasztalt, rendszeresen továbbképzett szervizes kollégák szükségesek. Szervizeseink a hét minden napján elérhetőek, így akár telefonon, akár személyesen is segítenek Önnek a gépek beállításában és az esetleges problémák gyors elhárításában.

A Farmet gépekhez kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket forgalmazunk, mivel csak ezekkel garantálható a gépek hosszú hasznos élettartama, a minimális számú meghibásodás és a lehető legkevesebb karbantartási idő. A készleten lévő alkatrészeket 1 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.

Célunk, hogy a Farmet munkagép-értékesítésben és after-sales szervizben olyan minőségi kiszolgálást nyújtsunk, amellyel a gazdálkodók teljes mértékben elégedettek.

Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel, amit kiváló minőségű termékekkel, magas színvonalú szolgáltatással, emberközeli-, vevőbarát kiszolgálással és versenyképes árakkal kívánunk elérni.


Forduljanak hozzánk bizalommal!

Dr. Szabados Tamás
kereskedelmi igazgató

Kérdése van? – Lépjen velünk kapcsolatba!