Óvintézkedések a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban

A Farmet a.s. a COVID-19 járvány terjedésével kapcsolatban óvintézkedéseket vezetett be gyártóüzemében a biztonságos munkavégzés érdekében, a munkavállalók, családjaik és a környezetükben élők egészségének védelmében.

A gyártásban dolgozó munkavállalók esetében úgy határoztuk meg a munkatevékenységeket, hogy a direkt kontaktusok számát minimálisra csökkenthessük. Minden egyes munkaállomáson csökkentettük az ott dolgozók létszámát, felosztottuk a munkaterületeket és új, ideiglenes munkavégzési helyeket alakítottunk ki. Természetesen mindezek együttesen részlegesen korlátozzák cégünk normál működését. Ennek ellenére mindannyian teljes erővel dolgozunk azon, hogy vállalt kötelezettségeinket a megállapodásaink szerint teljesíthessük, még a korlátozó körülmények ellenére is.

A gyártás, a gépek kiszállítása és a szerviz tevékenység továbbra is folyamatos.

Bizonyára mindenki tisztában van a mezőgazdaság és élelmiszer előállítás szerepével, amely szerep az ilyen nehéz időszakokban még inkább felértékelődik és az egész társadalom számára kulcsfontosságú. A tavaszi vetések folyamatban vannak és a jó betakarítási eredmények megalapozása érdekében nem is állhatunk meg. A mezőgazdaság egy olyan tevékenység, amelynek a termelése jelen helyzetben sem csökkenhet. Köszönetet szeretnénk mondani minden gazdálkodónak és minden mezőgazdasági tevékenységet végző társaságnak, hogy művelik földjeiket, gondozzák állataikat és élelmiszert állítanak elő mindannyiunk számára!

Nagy köszönet illeti a Farmet munkavállalóit, akik kisebb számban és nehezebb körülmények között is végzik munkájukat. Köszönetet mondunk kereskedő partnereinknek is a világ több, mint 25 országában, hogy alkalmazkodnak az időlegesen megváltozott körülményekhez.

A Farmet kész válaszolni az Önök igényeikre. Ebből adódóan biztosítani tudjuk Önöket arról, hogy megrendelt gépeiket folyamatosan, továbbra is igényeik szerint legyártjuk, az e-shop az alkatrészek megrendelésére működik, folyamatosak a kiszállítások és a gépekhez szükséges szerviz is elérhető. Mindig teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

Kérdése van? – Lépjen velünk kapcsolatba!