Csúcson a Falcon vetőgép eladások!

Az elmúlt hónapokban rekordszintre emelkedtek a Falcon vetőgép eladások, minden egyes nap átlagosan 2 db Falcon vetőgép hagyta el a gyárat

Az elmúlt hónapokban rekordszintre emelkedtek a Falcon vetőgép eladások, minden egyes nap átlagosan 2 db Falcon vetőgép hagyta el a gyárat, amelyek az EU országokba, a balti államokba, Ukrajnába és Oroszországba kerültek kiszállításra. Az összeladásokat tekintve is kiemelkedő a 2020-as év. Ezt nemcsak az elmúlt évek során egyre növekvő vevői érdeklődés és fokozott marketing tevékenység okozza, hanem az a minőségi vevőszolgálati munka is, amely erősíti az ügyfelek bizalmát és elégedettségét.

A Falcon vetőgépek 2013-ban kerültek piacra. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett a gyártó a moduláris felépítésre, amely lehetővé tesz a vevők számára, hogy sokféle előművelő- és vetőegységből választhassanak, illetve számos olyan kiegészítővel szerelhessék fel a vetőgépeket, amely a gazdálkodásuk és a termesztett növénykultúrák igényeiknek teljességgel megfelel. A vetőgép moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy nemcsak a vásárláskor, hanem később, utólagosan is bővíthessék a vetőgép felszereltségét az idő közben szükségessé váló egységekkel. Az önhordó vázszerkezet lehetővé teszi számos talajművelő egység felkapcsolását és könnyű cseréjét a nagyméretű tartály alá. A vetőegységek szintén cserélhetőek.

A piaci bevezetés óta számos különböző Falcon változat került gyártásba. Minden egyes gép „vevőre szabottan” kerül gyártásba, a Farmet raktárra nem gyárt Falcon vetőgépet.

A moduláris felépítésnek, valamint annak a lehetőségnek, hogy egyéni vevői igényeknek megfelelően, illetve a legújabb kutatási- fejlesztési eredmények felhasználásával kerülnek legyártásra, a Falcon vetőgépek egyre több vevőt győznek meg a piacon és egyre nagyobb darabszámban kerülnek értékesítésre. Ez annak ellenére is így van, hogy a vetőgép piacon rendkívül éles a verseny a gyártók között és egyáltalán nem könnyű betörni ebbe a szegmensbe.

Falcon PRO

A Farmet jelenleg 3-9 m-es munkaszélességben gyártja a Falcon vetőgépeket. A PRO, az SW, a HW, a COMPACT és a TANDEM az elérhető típusváltozatok. A PRO változat offset elrendezésű, a teljes munkaszélességet lefedő, nagyméretű keréksorral van felszerelve. A kiváló tartósságú, strapabíró, nagyméretű radiál abroncsok kis gördülési ellenállással rendelkeznek és laza talajon, vagy nedves körülmények között is eltömődés-mentesen, a talajfelszín megtolása, összehúzása nélkül működnek. A Falcon PRO változat nagygazdaságoknak ajánlható, ahol a szezononként elvetni kívánt terület jelentős nagyságú. A COMPACT változat kisméretű (7.5 x 16-os) keréksorral van felszerelve. Ez a típus a kisebb gazdaságoknak készül és kiváló ár/érték arányt képvisel. A TANDEM változat a Falcon vetőgépek kapás vetőegységgel felszerelt típusa. Azok a cégek, amelyek nagy területteljesítményt kívánnak elérni, de a teljes felületet tömörítő nagyméretű keréksort nem igényik, az SW változatot is választhatják, amely akár 9 m-es munkaszélességben áll rendelkezése. Falcon HW, a robosztus eszközhordozó kocsi, amely 5.000 literes tartállyal van felszerelve és számos kultivátor, lazító, vagy egyéb művelőeszköz csatlakoztatását lehetővé teszi egyidejű műtrágya bedolgozás mellett, vagy akár 9 m-es vetőegység használatával. A teljes Falcon sorozat rendelkezik a közúti közlekedéssel kapcsolatban EU homologizációval.

Falcon SW

Az összes Falcon vetőgép a jól ismert német Müller cég vezérlő elektronikáival van felszerelve. A rendszer magába foglalja az amerikai Dickey John optikai soronkénti magátfolyás ellenőrző egységeit is. Kérésre a vetőgépek felszerelhetőek section control rendszerrel is. A Farmet innovatív pneumatikus sorelzáró rendszere maximálisan 64 sor automatikus lezárását teszi lehetővé, így akár 12,5 cm sortávolság esetén a 8 m-es munkaszélességnél, vagy 15 cm-es sortávolságnál 9 m-es munkaszélességnél is elérhető a soronkénti automatikus szakaszolás.

Falcon HW

Az olyan elektronikusan vezérelt TOP kategóriás gépek gyártása, mint a Falcon, speciális felkészültséget és szervezettséget igényel. A gyártóműben egész éven át 3 erre a célra kialakított munkaállomáson történik a Falcon vetőgépek összeszerelése, ahol speciális elektronikai és hidraulika ismeretekkel felvértezett, magasan képzett szakemberek végzik a munkát.

Falcon Compact

A Falcon vetőgépek előnyös tulajdonságait számos piacon, változatos körülmények és technológiák között is nagyra értékelik. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a különböző klimatikus- és talajadottságokkal, termesztéstechnológiai elvárásokkal rendelkező piacok igényei is maradéktalanul kielégíthetőek legyenek.

Falcon PRO Tandem

Kérdése van? – Lépjen velünk kapcsolatba!