2017.12.22

Farmet gépek az AGROmashEXPO és Agrárgépshow kiállításon!

2018. január 24-27. között kerül megrendezésre a legfontosabb hazai agrárkiállítás, az AgroMashEXPO és Agrárgépshow Budapesten. Cégünk a C pavilon 3A standján mutatja be a Farmet gépeket.

Regisztráció kedvezményes belépőjegyre az alábbi linken!

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L009884CED2A

A fenti linkre kattintva egy weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát az AGROmashEXPO 2018 kiállításra, és ezzel kedvezményes (2000 Ft-os) belépőjegy vásárlására jogosult a kiállításon a pénztárakban, vagy akár a regisztrációt követően online.

A sikeres regisztrációt követően rendszerünk automatikusan elküld Önnek egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a belépőjegyet.  Aki a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, annak már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokokban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Találkozzunk a kiállításon a C pavilon 3A standon!

Vissza a hírekhez