2017.12.01

Falcon Compact vetőgép - megoldás kis - és közepes gazdaságok számára

A Falcon Compact vetőgép kialakítása és szerkezeti felépítése nagyban hasonlít a korábban már megismert Falcon PRO moduláris vetőgépre. Méreteinek, agilitásának, kis tömegének és kedvező árfekvésének köszönhetően főként a kis- és közepes gazdaságokba jelent kiváló megoldást a vetési munkák elvégzésére. A 3 m-es munkaszélességű gép egy 140 LE körüli erőgéppel biztonsággal üzemeltethető.

A Falcon Compact valamennyi hagyományos szántóföldi kultúra vetésére alkalmas 150 mm-es sortávolsággal, akár előkészítetlen talajba is. A gép elektronikus vezérlőegysége alapfelszereltségként a Müller Drill Control monitor, opcionálisan 12,1”-os ISO-BUS compatibilis vezérlőegységgel is felszerelhető. A Compact egyszerűbb és könnyebb szerkezetű a Falcon PRO vetőgépeknél és kisebb 7.5x16-os tömörítő keréksorral készül. Magtartálya 3.000 literes.

A gép előnyös tulajdonsága, hogy a gazda kiválaszthatja és egyszerűen cserélheti a gép elülső részén elhelyezett talajművelő szekciókat, a talajadottságok, a technológia és a vetésre kerülő növénykultúra igényeinek megfelelően. A művelőegységek 4 csappal vannak rögzítve a gépre, így cseréjük rendkívül gyorsan megoldható. A gazdák választhatnak hagyományos két soros rövidtárcsa szekció, kultivátor kapamező, hagyományos kombinátor mező, vagy forgóborona közül is.

Falcon Compact moduláris rendszerű vetőgép

falcon-compact_1.jpg

Strip-Till szekció

falcon-compact_2.jpg

Kombinátor mező

falcon-compact_3.jpg

Flexi-board + rövidtárcsa szekció

falcon-compact_4.jpg

Forgóborona

Vissza a hírekhez