Bemutatkozás

A Farmet a.s. egy dinamikusan fejlődő cseh vállalat, amely talajművelő- és vetőgépek, valamint olajos magvak- és takarmány feldolgozó és kezelő gépek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.

A Farmet gépek jellemzői:

Farmet

  • magas minőség és kiváló ár/érték arány
  • globálisan is versenyképes termékek
  • használhatóság nagy hatékonyságú mezőgazdasági- és feldolgozó ipari eljárásokban

Termékek egyedi technológiai megoldásokkal

A termékeket és technikai/technológiai megoldásokat a Farmet specialistái szoros együttműködésben fejlesztik a végfelhasználó gazdákkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel. A Farmet által gyártott gépek egyedi technológiai megoldásokat tartalmaznak, amelyek közül számos nemzetközi szabadalommal védett. A további fejlődés célja nemcsak a termékek minőségének javítása és a hozzáadott érték növelése, hanem a gyártástechnológia, a termelékenység, a munkabiztonság és a környezetvédelem magasabb szintre emelése.

A hozzáadott érték növelése és a versenyképesség fokozása

FarmetAz utóbbi években és napjainkban is zajló, figyelemre méltó új beruházások garantálják a kiváló minőségű és hatékony gyártástechnológia további fejlesztését.A cél a gépek hozzáadott értékének további növelése, versenyképességük fokozása minden piacon, a használók kényelmének és biztonságának fokozása úgy, hogy mindez összhangban legyen a környezetvédelemmel.

Fokozatosan fejlesztjük értékesítői hálózatunkat, képviseleteinket, magába foglalva a kiváló szerviz és alkatrész-ellátást. A Farmet termékeket sikeresen exportáljuk a legtöbb európai országba, valamint Ázsiába és Észak-Amerikába.

Folyamatosan erősítjük és fejlesztjük kapcsolatainkat együttműködő partnereinkkel és kollégáinkkal a kutatás, a fejlesztés, a marketing, az értékesítés, a vevőszolgálat és a gyártás területén.

Továbbra is azon leszek, hogy a Farmet gyár figyelmének középpontjában partnereink megbecsülése és az innováció legyen.

Karel Žďárský
Vezérigazgató az Igazgatóság Elnöke